onsdag 4 maj 2011

Maj



Tänk att vi är i Maj redan, fast det känns inte kan jag säga. Det är svinkallt ute och igår morse när jag var ute med hundarna snöade det. Men värmen kommer väl tillbaks får vi hoppas. Är ledig i natt så jag tänkte ta fram penslarna en stund i eftermiddag. Den här bilden målade jag för några veckor sedan, det är akryl jag målat med. Ibland är det roligt att "klabba" runt med färgerna lite. Det går ju inte med akvarell, som jag nog helst målar med.

2 kommentarer:

Oljekritan sa...

Fin bild...ja så sant det är..kul att kladda med akryl, man kan måla över och ändra..akvarell är mkt allvarligare, där är det lagt kort ligger kan man säga..jag gillar kritor, olje och torrpastell..det är kul..fick lite inspiration nu när jag såg att du målat..ofta är man lite trött och seg efter jobbet, men om man kör igång och bryter tröttheten då kan man få lust..ja måla har hjälpt även mig genom många sorgsna jobbiga stunder..tur att man har det!!! kram karina

karinl sa...

Vilken härlig rund bild! Akryl skulle jag vilja prova. Jag har inte målat något sedan i december. Nu när ljuset har kommit och förhoppningsvis snart värmen, kommer inspirationen också.
Ha en trevlig helg!
Karin